Ingredients: 4 persones
- Conill trossejat. La quantitat convenient per a 4 persones; o bé tot lloms, cuixes, mescla de tot … això va segons el gust de cadascú
- 6-8 tomàquets madurs
- Mig pebrot verd i mig pebrot vermell de mida mitjana
- Un cap d’alls
- Sal
- Oli
Elaboració:
- En una paella es posa a escalfar oli a mitja potència.
- Es posen els trocets de conill i un posim de sal.
- De tant en tant es remena una mica.
- Es dóna la volta als trocets de conill quan es veu que va quedant daurat d’una cara.
- Quan es giren, es tira un altre polsim de sal (compte en no tirar massa!).
- Quan ja està el conill ben dauradet per totes les bandes, es retira i es reserva.
- Es neteja i es ratllen els tomàquets.
- Es neteja i es tallen a dauets petits els pebrots.
- En la mateixa paella i amb l’oli de fregir el conill s’hi posa els dauets de pebrot.
- Es va remenant tot fins que quedin ben tous.
- Seguidament s’afegeix el tomàquet, els dents d’all sense pelar i un polsim de sal.
- Es deixa el foc a foc lent i es tapa la paella amb una tapadora.
- De tant en tant es va remenant tot molt bé.
- Quan la salsa ha quedat ben cuita, es torna a incorporar els trocets de conill per escalfar-ho tot.
- Es remena tot bé i ja es pot servir.