Skip to content

Vicenç Llobet

  • Biografia
    • Formació Acadèmica
    • Formació Diversa
    • Experiència Laboral
    • Docència
    • Ponències
  • Cuina
    • Carns i Aus
    • Peix i Marisc
    • Pastes, Coques i Arrossos
    • Salses
    • Les Postres

Peix i Marisc

 Admin  26 de setembre de 2020

 

El Peix i Marisc, uns bons plats senzills que queden bé per qualsevol ocasió; fins i tot, alguns per fer un bon sopar.

 

Vicenç Llobet - Salmó a la Papillota Salmó a la Papillota
Vicenç Llobet - Bacallà amb Mongetes, Alls Tendres i Botifarra Bacallà amb Mongetes, Alls Tendres i Botifarra Negra
Vicenç Llobet - Bacallà a la Llauna Bacallà a la Llauna
Vicenç Llobet - Bacallà amb Llagostins Bacallà amb Llagostins
Vicenç Llobet - Rap a la Marinera Rap a la Marinera
Vicenç Llobet - Bacallà amb Llagostins Bacallà a la Musselina d’All i Oli
Vicenç Llobet - Bacallà amb Tomàquet i Patates a la Francesa Bacallà amb Tomàquet i Patates a la Francessa
Vicenç Llobet - Lluç amb Vinagreta d´Alls i Romaní Supremes de Lluç al Forn amb Vinagreta d’Alls i Romaní
Vicenç Llobet - Salmó al Forn amb Bacó i Verdures Salmó al Forn amb Bacó i Verdures
Vicenç Llobet - Supremes de Lluç amb Salsa d'Ametlles Supremes de Lluç amb Salsa d’Ametlles

 

Accés Autoritzats

  • Entra

|  © 2021 Vicenç Llobet  |  Avís Legal  |  Política de Privacitat  |  Política de Cookies  |