Ingredients: (4 persones)
- 4 lloms de salmó fresc
- Anet
- Una ceba dolça gran
- Mig pebrot vermell
- Una mica d’assortiments de bolets variats
- Margarina
- Sal
- Oli
Elaboració:
- Es preparen uns retalls de paper d’alumini, amb la mida suficient per poder posar individualment els lloms de salmó i poder tancar pel damunt.
- A cada retall es posa el tall de salmó prèviament espolvorat amb una mica de sal.
- Pel damunt s’aplica una lleugera capa de margarina i s’espolvora amb una mica d’anet.
- Es tanca el farcellet de paper d’alumini.
- En una safata per anar al forn es posen els 4 farcells d’alumini a foc lent (aproximadament uns 150-180 graus) i es deixen uns 40 minuts aproximadament. La safata ha que quedar a mitja alçada del forn.
- Mentre tant es talla la ceba i el pebrot vermell.
- En una paella es posa a escalfar una mica d’oli i es posa a fregir la ceba i pebrot a foc lent.
- Quan comença a estar tot amorosit, s’hi afegeix un grapat de l’assortiment de bolets variats, una mica de sal al gust i es remena tot bé.
- Amb una tapadora es tapa tot i a foc lent es deixa que el bolet vagi treient la seva aigua.
- Quan s’observa que tot comença a reduir, destapem per permetre que s’evapori una mica els sucs.
- En acabat es treuen els lloms de salmó, s’emplaten i s’hi afegeix una mica d’aquest acompanyament.