Política de Cookies

En aquest avís legal l’usuari podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i jo com a responsable d’aquesta Web.

En aquest sentit i de conformitat amb l’establert en la normativa vigent, i en particular en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es deixa constància de:

Dades del Responsable

Responsable: Vicenç Llobet Sánchez
Identitat comercial: www.vllobet.cat
Correu electrònic: correu@vllobet.cat

Compromís del Responsable amb les Dades Personals de l’Usuari

Tens tota la informació en la Política de Privacitat.

Compromisos i obligacions dels usuaris

Queda prohibit l’ús de la Web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar prejudici o impedir el normal funcionament del Web.

Respecte dels continguts d’aquesta Web, es prohibeix:

  • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, sense l’autorització expressa del responsable.
  • Qualsevol vulneració dels drets meus com a legítim titular.
  • La seva utilització per a finalitats comercials i/o publicitàries.

En la utilització de la Web, www.vllobet.cat l’usuari es compromet a no portar a terme cap conducta que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets de la Web o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el lloc de forma que impedeixi la seva normal utilització.

Exclusions de Garanties i Responsabilitat

L’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són completament fiables i que, per tant www.vllobet.cat no pot garantir la inexistència d’elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos, encara que hi poso tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements malignes.

www.vllobet.cat tampoc és responsable, en cap cas, dels danys i prejudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar errors o omissions en els continguts, per falta de disponibilitat del lloc Web.

Anuncis Patrocinats, Enllaços d’Afiliats i Publicitat.

Aquesta Web no ofereix als usuaris continguts patrocinats, anuncis i/o enllaços d’afiliats.

Enllaços Externs

Les pàgines de la Web www.vllobet.cat proporciona enllaços a altres llocs Web propis i continguts que són propietat de tercers tals com:

  • Eines
  • Recursos
  • Continguts d’altres Blogs i/o Webs
  • Enllaços d’afiliats

Contacte

En cas de que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre la Web www.vllobet.cat, es pot dirigir a correu@vllobet.cat.

Aquest avís ha estat actualitzat per darrera vegada el 07-09-2020.